top of page

BMX FLATLAND

De kunst van BMX Flatland is om de mooiste en moeilijkste moves uit te voeren met alleen een BMX fiets zonder het gebruik van een skatepark. Freestyle United beschikt over de wereldkampioen BMX Flatland en nog meer professionals uit binnen-en buitenland.

In een BMX Flatland optreden laten zij zien wat voor ongelofelijks allemaal mogelijk is met alleen een BMX fiets. Zij hebben allemaal bewezen tot de top te horen en hebben de ervaring opgebouwd op het gebied van skills, interactie met het publiek en het opvolgen van specifieke wensen van opdrachtgevers.

 

Benieuwd of uw doelgroep ook overweg kan met een BMX? Dit is mogelijk in een BMX Flatland workshop. De BMX Flatlanders helpen uw doelgroep graag met het aanleren van de basis.

 

Heeft u specifieke wensen omtrent de invulling van een BMX Flatlander? Zij zijn erg flexibel inzetbaar aan de hand van uw wensen en zeer geschikt als verlengstuk om uw doelgroep te bereiken.

INZETBAARHEID

BMX Flatlanders zijn inzetbaar voor BMX Flatland optredens en workshops op commerciële, zakelijke, maatschappelijke en particuliere evenementen. Daarnaast zijn BMX Flatlanders ook ideaal inzetbaar voor marketingdoeleinden en content-creatie.

MOGELIJKHEDEN

BMX FLATLAND OPTREDENS

BMX FLATLAND WORKSHOPS

BMX FLATLANDERS VOOR CONTENT OF MARKETINGDOELEINDEN

& MEER!

MEER INFO

TARIEVEN

TARIEVEN

OP AANVRAAG

MEER INFO

BMX FLATLAND

BOEKEN

bottom of page