top of page

Promoot jouw idee door een MARkETINGCAMPAGNE in te zetten 
met 1 of meerdere COMMUNIcATIEMIDDELen

Confetti Party

SOCIAL MEDIA

Ontdek de kracht van social media. Inmiddels is het bijna niet meer weg te denken bij het uitvoeren van promotieactiviteiten. 

 

Freestyle United bedenkt voor uw campagne de juiste strategie en voert het uit d.m.v. het ontwikkelen en plaatsen van content.

Athletic WebDesign

WEBSITES

Wilt u dat uw campagne online vindbaar is via een website? Freestyle United ontwikkelt complete (mobiele) websites en webshops.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om extra vaart achter het vindbaarheidsproces te zetten d.m.v. zoekmachine optimalisatie en Google advertenties.

Confetti Party

EVENTS

Met evenementen raakt u de emotie van mensen, er is echt contact en het is volledig te branden in de stijl van uw campagne. Het gevoel dat u zelf van uw product of organisatie heeft, is wat u via uw evenement kunt overdragen aan uw doelgroep.

 

Met evenementen mooie momenten creëren ten goede van de doelstelling van uw campagne, is waar Freestyle United energie van krijgt.

photography equipment

VIDEO- EN FOTO

PRODUCTIES

Beelden zeggen meer dan woorden. Freestyle United creëert unieke en kwalitatieve video's en foto's.

 

Freestyle United heeft de creatieve specialisten in huis die uiteenlopende producties realiseren van idee tot werkelijkheid.

Copywriting.gif

COPYWRITING &

GRAPHIC DESIGN

Bij Freestyle United staan copywriters en grafische vormgevers voor u klaar die alle zorgen wegnemen op het gebied van het schrijven van teksten en ontwerpen van grafische uitingen.

 

Zij helpen u bijvoorbeeld graag met het realiseren van logo's, flyers, posters, persberichten, website teksten, advertentieteksten en meer.

Branding pannakooi.jpeg

BRANDING EVENT & 
PROMOTIEMIDDELEN

Met op maat gemaakte promotiemiddelen kunt u uw campagne in een eigen jasje steken. U kunt bijvoorbeeld een pannakooi, auto, de boarding van een evenement of t-shirts volledig met uw logo of reclame boodschap laten ontwerpen en realiseren via Freestyle United.

 

Via deze weg brengt u uw identiteit en uw merk op een effectieve wijze onder de aandacht.

START MARKETING 
met 1 of meerdere communicatiemiddelen

bottom of page