top of page

PANNA VOETBAL

Panna voetbal. De schoonheid is het spelen van de bal door de benen van de tegenstander en dat zorgt voor de meest leuke reacties van het publiek. Het is uitgegroeid tot een echte sport met officiële panna voetbal competities. Freestyle United beschikt over nationale en internationale kampioenen Panna voetbal.

Laat uw bezoekers het één voor één opnemen tegen de panna kampioen in een interactieve Panna voetbal demonstratie en geniet van de leukste reacties van het publiek nadat de één na de andere bezoeker die beweert echt geen panna te krijgen toch een echt een panna krijgt!

 

Panna voetballers  hebben ook de kwaliteiten om de panna moves aan te leren bij jong en oud in een Panna voetbal workshop.

 

Heeft u specifieke wensen omtrent de invulling van een Panna voetballer? Zij zijn erg flexibel inzetbaar aan de hand van uw wensen en zeer geschikt als verlengstuk om uw doelgroep te bereiken.

INZETBAARHEID

Panna voetballers  zijn inzetbaar voor optredens en workshops op commerciële, zakelijke, maatschappelijke en particuliere evenementen. Daarnaast zijn zij ook ideaal inzetbaar voor marketingdoeleinden en content-creatie.

MEER INFO

PANNA VOETBAL OPTREDENS

PANNA VOETBAL WORKSHOPS

PANNA VOETBALLERS VOOR CONTENT OF MARKETINGDOELEINDEN

& MEER!

MOGELIJKHEDEN

MEER INFO

TARIEVEN

OP AANVRAAG

TARIEVEN

PANNA VOETBAL

BOEKEN

 DE SPECIALISATIE VAN 
 FREESTYLE UNITED 

bottom of page