top of page

URBAN MUSIC ARTIESTEN

Freestyle United beschikt over opkomende tot aan bekende urban music artiesten die miljoenen views bestrijken op YouTube en Spotify. Deze artiesten bestaan uit een mix van rappers en zangers.

 

De ontwikkeling van urban muziek gaat als een sneltrein en dat is terug te zien in de cijfers. Inmiddels is het één van de meest populaire muziekgenres onder jongeren. Deze artiesten weten in een urban music optreden het publiek te laten genieten van de hits van vandaag en bezoekers aan te trekken op evenementen.

Rap of zang is ook een zeer leuke activiteit voor jong en oud voor uw evenement en onze artiesten helpen u hier graag mee door middel van urban music workshops. Afhankelijk van het evenement leert uw doelgroep hoe zij een tekst schrijven, nemen zij een nummer op en/of krijgen zij begeleiding met zingen of rappen.

Heeft u specifieke wensen omtrent de invulling van een artiest? Zij zijn erg flexibel inzetbaar aan de hand van uw wensen en zeer geschikt als verlengstuk om uw doelgroep te bereiken.

INZETBAARHEID

Urban music artiesten zijn inzetbaar voor optredens en workshops op commerciële, zakelijke, maatschappelijke en particuliere evenementen. Daarnaast zijn zij ook ideaal inzetbaar voor marketingdoeleinden en content-creatie.

MEER INFO

URBAN MUSIC OPTREDENS

URBAN MUSIC WORKSHOPS

URBAN MUSIC ARTIESTEN VOOR CONTENT OF MARKETINGDOELEINDEN

& MEER!

MOGELIJKHEDEN

MEER INFO

TARIEVEN

OP AANVRAAG

TARIEVEN

URBAN MUSIC

ARTIESTEN

BOEKEN

bottom of page